hele Canner kreeft met botersla, avocado, forel kuit, limoen mayo
hele Canner kreeft met spinazie, gruyere, zwarte linguine
Canner is de benaming voor de kleinste maat Canadese kreeft, ook wel ‘babykreeft’ genaamd. Deze populaire kreeft is één van de meest gegeten kreeftsoorten. De zoete smaak en het sappige vlees geeft hem een uitgesproken favoriet op ieders bord. Het seizoen voor de Canadese Canners loopt van mei tot half juli.
Culinair genieten
Met onze seizoensgerichte keuken is dit dus de ideale tijd van het jaar om deze delicatesse te serveren. Drink hem met een mooi glas witte wijn of rosé en proef de zomer!
Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en het Vlaar chef’s menu voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!
Seizoensgerichte kaart
Restaurant Vlaar biedt een seizoensgerichte kaart die dan ook regelmatig wisselt. Uitgangspunt is gasten verrassen met verse en pure smaken. Uiteindelijk draait het om de ultieme combinatie van gastvrijheid, smaak en presentatie.