Het is weer Canner kreeft seizoen! De Vlaar keukenbrigade heeft een aantal heerlijke gerechten ontwikkeld met deze Canadese specialiteit. Deze serveren we zowel tijdens de lunch als diner, bij mooi weer op ons lommerrijke terras in landelijk ‘s-Graveland.
Salade kreeft
hele Canner kreeft met botersla, avocado, forel kuit, limoen mayo
~~~
Kreeft thermidor
hele Canner kreeft met spinazie, gruyere, zwarte linguine

Canner is de benaming voor de kleinste maat Canadese kreeft, ook wel ‘babykreeft’ genaamd. Deze populaire kreeft is één van de meest gegeten kreeftsoorten. De zoete smaak en het sappige vlees geeft hem een uitgesproken favoriet op ieders bord. Het seizoen voor de Canadese Canners loopt van mei tot half juli.

Culinair genieten

Met onze seizoensgerichte keuken is dit dus de ideale tijd van het jaar om deze delicatesse te serveren. Drink hem met een mooi glas witte wijn of rosé en proef de zomer!

Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en het Vlaar chef’s menu voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!

Seizoensgerichte kaart

Restaurant Vlaar biedt een seizoensgerichte kaart die dan ook regelmatig wisselt. Uitgangspunt is gasten verrassen met verse en pure smaken. Uiteindelijk draait het om de ultieme combinatie van gastvrijheid, smaak en presentatie.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur