Zondag 12 mei is het weer moederdag! Verras haar culinair met een  feestelijke 4-gangen lunch of diner bij restaurant Vlaar. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van ons mediterrane terras.

Moederdag menu

gemarineerde zalm
zoetzure komkommer, mierikswortel hangop, tempura krokant
—–
aspergesoep
met Hollandse garnalen en kruidenolie
—–
kalfsentrecote
groene asperges, pomme duchesse, rode wijn jus
—–
aardbei cheesecake
vanille ijs, rood fruit, limoengel

57,50 p.p.

Het moederdag menu serveren we exclusief op zondag 12 mei tijdens de lunch en diner. Reserveren is aanbevolen, en eventuele vegetarische of dieetwensen kunnen bij de reservering worden doorgegeven.

In ons restaurant werken wij met hoogstaande kwaliteitsproducten, die zorgvuldig worden geselecteerd door onze huisleveranciers. Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en een chef’s menu voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur