Steeds meer zakelijke gasten, onder andere uit de mediawereld, weten restaurant Vlaar te vinden voor business doeleinden. Op onze menukaart in luxe brasseriestijl staat een ruime keuze aan à la carte gerechten, salades en lunchgerechten. De 2-gangen businesslunch kan naar wens binnen een uur worden geserveerd, die met mooi weer ons lommerrijke terras wordt geserveerd. Met veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur bieden wij zeven dagen per week een fantastische lunchlocatie centraal in het Gooi, op een steenworp afstand van Hilversum.

Zakelijk lunchadres

Er wordt uitsluitend met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten gewerkt zoals truffel, coquilles en zeetong. De witte brigade kookt met het seizoen mee en werkt met dagverse ingrediënten. Alles is huisgemaakt. De menukaart verandert dan ook regelmatig. Voor zowel lunch als diner wordt een dagelijks wisselend menu Vlaar aangeboden van 2- tot 6 gangen. Vegetarisch? Kies dan voor het groentenmenu of één van onze vegetarische à la gerechten.

Wij zijn dagelijks open voor de lunch vanaf 12 uur. Reserveren kan online of telefonisch via tel. 035-6561661. Behoefte aan privacy? Check dan onze luxe privé ruimtes.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur