Op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Restaurant Vlaar is een luxe vergaderlocatie én gastronomisch restaurant met een centrale ligging in het Gooi tussen Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Bussum en Almere. Voor groepen vanaf 10 personen maken we graag een voorstel op maat. Je bent van harte welkom voor een kennismaking en locatiebezoek.

Private dining

In onze luxe privé ruimtes kun je in alle privacy vergaderen, lunchen of dineren met je eigen groep. Restaurant Vlaar ligt in de natuurrijke omgeving van ’s-Graveland met haar prachtige buitenplaatsen, centraal in Gooi- en Vechtstreek vlakbij het Mediapark in Hilversum en de Loosdrechtse Plassen. Je hebt hier ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Vergaderen aan het water

Zomers kun je lunchen op het ruime mediterrane terras aan de voorzijde van het restaurant. Of huur de Tasting Room, met privé steigerterras vergader je hier in de zon aan het water!

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur