Geniet dagelijks van een heerlijke lunch bij Vlaar in luxe brasseriestijl. Restaurant Vlaar staat bekend als één van de beste lunchadressen in het Gooi. Je kunt hier fantastisch lunchen met een uitgebreide kaart en aanvullende wijnen, bij mooi weer op het lommerrijke terras. Je kunt hier ook genieten van een culinaire high tea  of high wine. We zijn elke dag geopend vanaf 12 uur.

Dagelijks open voor lunch

Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, culinaire klassiekers en surprisemenu’s voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn! Op de menukaart vindt je zowel klassiekers als moderne gerechten.

Iets te vieren? Je kunt bij Vlaar ook terecht voor een culinaire high tea of high wine. Vanaf 2 personen geniet je van een feestelijk arrangement hartige en zoete lekkernijen met een culinair thee menu of 4 glazen wijn met bijpassende gerechtjes. De high wine experience boek je voor 42,50 per persoon. De Vlaar high tea reserveer je voor 29,50.

High wine

Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ‘s-Graveland naast Hilversum. Onze gastvrije brigade heet je dagelijks van harte welkom voor lunch en diner. Voor private dining en vergaderen kun je terecht in één van onze luxe privé ruimtes.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur