oesters
– oesters van het seizoen 4,50 per stuk
lunchgerechten en salades
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit – voor 16,50 / hoofd 25
– garnalencroquetten met limoenmayo en groene salade 16,50
– salade vis, coquille, gamba, tonijn, zalm, vis van de dag 25,50
– Caesar salad met kippendij, spek, Parmezaan, croutons (ook als vega te bestellen) 23
– salade Vlaar met gebakken gamba’s, coquilles, kreeft, steak tartaar, eendenleverkrullen, Pata negra, crème van limoen 26,50
– salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer, stroop van rode wijn, tijm en biet, gesuikerde cashewnoten 21,50
lunchmenu
2- of 3-gangen lunchmenu 38,50 / 45
chef’s menu
Buiten de kaart om serveren wij een dagelijks samengesteld menu, gebaseerd op het seizoen:
3-, 4- of 5-gangen 45 / 57,50 / 67,50
bij de borrel
– plankje met Pata negra 80 gr. en gefrituurde olijven 16,50
Heeren van Loosdrecht bittergarnituur:
– mini garnalen croquetten met limoenmayo 14,50
– bitterballen rundvlees met Franse mosterd en tafelzuur 11,50
– groenten bitterballen 11,50
– Kaasstengels 11,50
voor- en tussengerechten
– gepekelde kabeljauw, saus van tom kha kai, gel van passievrucht, zeekraal, curry olie 18,50
– gebakken eendenlever, appel tarte tatin, calvados jus 19,50
– krokante bloemkool, zoetzure beukenzwam, linzen crème, raita emulsie 17,50
– raviolo van coquille, beurre noisette, gebrande coquille, hazelnoot, haring kaviaar 19,75
– krokant gebakken zwezerik, crème van rode ui, koningsboleet, zwarte knoflook jus 19,50
– Stroganoff tartelette, shiitake, gegrilde paprika, gepofte rode ui, schuim van paprika 17,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton 19,50
supplement eendenleverkrullen 7,50
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 16,50
hoofdgerechten
– tournedos, paddenstoelen, pastinaak, rode wijn jus 37,50
supplement gebakken eendenlever 7,50
– tarbot, kreeftenrisotto, spinazie, hollandaisesaus 29,50
– tamme eendenborst, witlof, krokante polenta, steranijs jus 27,50
– canneloni van gepofte paprika, aubergine, gestoofde prei, saus van komijn, aardappel krokant 25,50
– krokant gebakken zeetong (500 gr) met Frites van Zuyd, groene salade en beurre aromatique 49,50
– kalfswang langzaam gegaard, aardappel mousseline, chantenay wortelen, kalfsjus 33,50
– steak tartaar op klassieke wijze, zuurdesem crouton met Frites uit Zuyd 24,50
supplement eendenleverkrullen 7,50
– vis van de dag dagprijs
– bouillabaisse, crouton, rouille, forelkuit 25
desserts
– moulleux au chocolat, karamelsaus, vanille ijs 13
– baba au rhum, mango curd, sorbet van passievrucht en mango 13
– chef’s dessert 13
– tiramisu, mascarpone, espresso, amaretto, witte chocolade ijs 13,50
– kaasplateau met 4 binnen- en buitenlandse kazen van ‘Echte Liefde’ 16,50
– scroppino van citroen sorbetijs, cava en wodka 9,50
JOIN THE TEAM
Wij zoeken per direct een zelfstandig werkend kok ter [...]
VERRAS MAMA CULINAIR
Zondag 12 mei is het weer moederdag! Verras haar [...]