Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, klassiekers als steak tartaar en surprisemenu’s voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!

Seizoensgerichte kaart

Chef Ties Vernooy is de stille kracht achter de culinaire gerechten van Vlaar. Met zijn jonge keukenteam kookt hij dagelijks een seizoensgerichte kaart die dan ook regelmatig wisselt. Zijn uitgangspunt is gasten verrassen met verse en pure smaken. Uiteindelijk draait het om de ultieme combinatie van gastvrijheid, smaak en presentatie.

Ben je vegetarisch, vegan of heb je specifieke dieetwensen zoals lactosevrij of allergieën? Laat het ons weten en we houden er rekening mee.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

Contact

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

Ja, iets voor mij

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Reserveer