WILDMENU

rouleau van fazant
vossenbessen, dragonemulsie, gebrande hazelnoot

wildzwijn stoof tartelette
gepofte rode ui, shi-itake, schuim van truffel

hertenrugfilet
bataatcrème, romanesco, rode wijn jus

stoofperen
vanille hangop, rode bessengel, witte chocolade ijs

3- of 4-gangen 55 / 65

Het wildseizoen is begonnen

de dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we vanaf vrijdag 20 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu.

Bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland geniet je van de smaken van het seizoen en wild is één van onze favoriete specialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of combineer één van de wildgerechten met onze à la carte. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!

Wildmenu

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur