WILDMENU
rouleau van fazant
vossenbessen, dragonemulsie, gebrande hazelnoot
wildzwijn stoof tartelette
gepofte rode ui, shi-itake, schuim van truffel
hertenrugfilet
bataatcrème, romanesco, rode wijn jus
stoofperen
vanille hangop, rode bessengel, witte chocolade ijs
3- of 4-gangen 55 / 65
Het wildseizoen is begonnen
de dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we vanaf vrijdag 20 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu.
Bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland geniet je van de smaken van het seizoen en wild is één van onze favoriete specialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of combineer één van de wildgerechten met onze à la carte. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!