Nieuws

Oester Lounge: van 14 tot 17 september

Het oesterseizoen is weer begonnen! Om dit te vieren organiseren wij van donderdag 14 tot en met zondag 17 september aanstaande de Oester Lounge met deze ‘grand cru van de zee’ in de hoofdrol. Wij serveren dan een viertal oesters van topkwaliteit: de Normandische oester, de Oosterschelde oester, de Geay speciales (Fine de Claire) en de Platte Zeeuwse oester. Tijdens de Oester Lounge kun je onbeperkt van deze heerlijke oesters genieten voor € 2 per stuk. Of ga voor de...


Lees meer

Gezocht: junior kok om ons team te versterken

Wij zoeken per direct een jonge en enthousiaste kok om ons keukenteam te komen versterken. Ben jij een junior zelfstandig werkend kok en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevend restaurant waar plezierig werken en optimaal presteren hand in hand gaan? Beheers je de basistechnieken, heb je passie voor het culinaire vak, ben je serieus en leergierig en een echte teamplayer? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met chef Danny...


Lees meer

De Tasting Room: nieuwe privé ruimte

Restaurant Vlaar introduceert de Tasting Room: een nieuwe exclusieve privé ruimte  aan het water die is voorzien van een moderne kookunit. Deze modern ingerichte ruimte is geschikt voor groepen tot 16 personen voor zakelijke bijeenkomsten, private dining, vergaderingen, trainingen of live cooking. De Tasting Room beschikt over snel en stabiel internet, airco, een sfeervolle gashaard en moderne presentatie apparatuur inclusief SONOS Play 3 speakers. Met twee openslaande deuren geeft de ruimte toegang tot het aangelegen privé steigerterras...


Lees meer

Vlaar Festival menu bekend

Tijdens het Vlaar Festival van 24 augustus tot en met 3 september a.s. serveren wij zowel tijdens lunch als diner een feestelijk chef’s menu vanaf 4-gangen voor slechts € 29,50. Het bijzondere menu is zojuist bekend gemaakt: Vlaar Festival menu Tartaar van gepekelde zalm, avocado, babymaïs, gerookte mayonaise Zoetzure watermeloen, jamón Duroc Brisket van rund, rösti, seizoengroenten, jus van zwarte bonen Bananencake, gezouten karamel, bananen roomijs, pure chocolade kruim extra gangen Gekonfijte koolvis, saus choron,...


Lees meer

Grootste wijnkaart van Nederland

Restaurant Vlaar en Best of Wines gaan een van de grootste assortimenten in exclusieve wijnen in West-Europa toegankelijk maken voor de Nederlandse restaurantbezoeker. Aanleiding is de nieuwe Tasting Room bij restaurant Vlaar die vandaag wordt gelanceerd. In deze exclusieve ruimte voor private dining en zakelijke evenementen staat culinaire beleving op topniveau centraal. Vanaf komend najaar kunnen gasten van restaurant Vlaar tot 6 uur voor hun  reservering via de website van Best of Wines een van...


Lees meer

Vlaar catering voor zomerevenementen: live cooking op locatie

Op zoek naar een onderscheidende cateraar voor uw tuinfeest of zomerborrel op de zaak? Wij verzorgen luxe catering in onder andere Bussum, Hilversum, Laren, Weesp, Huizen of Naarden met ons concept Chef’s Table. Chef’s Table biedt live cooking op locatie voor een aangeklede borrel, walking lunch of walking dinner. Catering in het gehele Gooi mét de culinaire kwaliteit, vers beleving en gastvrije service die u van ons gewend bent. Catering thuis of op de zaak...


Lees meer

Vlaar Festival: culinair feest gaat 25 augustus van start

Het Vlaar Festival is weer in aantocht! Geniet voor een aantrekkelijke prijs van een bijzonder menu van chef Danny Rijs en zijn team van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 3 september 2017. Zowel tijdens lunch en diner serveren wij een feestelijk chef’s menu vanaf 4-gangen voor slechts € 29,50. Check het menu hier. Restaurant Vlaar staat al jaren in de culinaire top-500 van Nederland en ligt centraal in Nederland in het landelijke ‘s-Graveland...


Lees meer

Gezocht: leerling gastvrouw/-heer en stagiaires in de bediening

Voor het schooljaar 2017- 2018 hebben we nog plaats voor een gemotiveerde en enthousiaste BBL-leerling voor de bediening (niveau II of III) voor 32 uur per week. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar stagiaires ter ondersteuning van ons bedieningsteam voor enkele dagen per week. Ben jij leergierig en enthousiast, en zoek je een uitdagende leerplek bij een bedrijf dat met veel plezier vakmensen opleidt in de horeca? En waar je in een jong en...


Lees meer

Geslaagd? Restaurant Vlaar trakteert!

Als jij bent geslaagd voor je eindexamen, kun je in de hele maand juni gratis bij ons lunchen of dineren en je laten verrassen met ons gastronomische 3-gangen surprise menu. Kom je diploma vieren en neem je familie of vrienden mee! Bij mooi weer op ons vernieuwde terras. Deze aanbieding staat voor een gratis 3-gangen surprise menu, maximaal één geslaagde per reservering. Reserveer online of via tel. 035-6561661 en geef even aan dat je voor deze actie...


Lees meer

Vlaar exclusief verkooppunt culinair zeezout & olijfolie

Restaurant Vlaar is sinds kort exclusief verkooppunt voor het Gooi van een aantal fantastische culinaire producten: Neolea Extra Virgine olijfolie en SOSO, natuurlijk en puur zeezout voor de culinaire liefhebber. SOSO fleur de sel is verkrijgbaar in een breed assortiment smaken zoals truffel, citroen met peper, saffraan, mediterrane kruiden of gerookte peper. De bijzondere design verpakking in moderne kleuren maakt SOSO tot een sieraad in de keuken. Een ideaal cadeau om te geven aan iedereen die van lekker eten...


Lees meer