ROYALE KONINGSPLATEAUS VOOR THUIS
Speciaal voor Koningsdag bieden we 2 heerlijke plateaus voor een koninklijke lunch in de tuin, borrel op je balkon of diner met vrienden en familie! Kies uit huisgerookte zalm of huisgemaakte pulled chicken, elk voor € 37,50. Beide plateaus zijn voor 2 à 3 personen en worden aangevuld met bijpassend garnituur en een knisperende Franse baguette.

Plateaus voor thuis

Met de Vlaar Take away service kun je de Oranje plateaus op dinsdag 28 april tussen 12 en 20 uur afhalen of thuis laten bezorgen in Wijdemeren, Hilversum en Bussum. Bestel snel want het aantal is beperkt!!

Op Koningsdag kunt u ook van de Take away kaart bestellen, onze culinaire bezorg- en afhaalservice van smaakvolle en verse gerechten, kant en klaar om zo thuis op tafel te zetten en direct van te genieten.

Het Vlaar keukenteam kookt dagelijks pure seizoensgerechten, klassiekers als steak tartaar en surprisemenu’s voor lunch en diner. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Onze kookstijl kenmerkt zich als vers en puur maar het moet vooral lekker zijn!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur