Ben je op zoek naar een goed restaurant in het Gooi, vlakbij Hilversum en Bussum, om met familie of vrienden kerst te vieren? Check onze kerstarrangementen en reserveer snel je tafel via onderstaande button of bel naar 035-6561661.

Het Vlaar team kan niet wachten om je tijdens de kerst heerlijk in de watten te leggen en een fantastisch kerstmenu te serveren. Restaurant Vlaar is de gehele kerst geopend. Je bent van harte welkom voor een sneak preview diner op kerstavond of een feestelijke kerstlunch of gastronomisch kerstdiner op beide kerstdagen. Ook op 3e kerstdag, 27 december, zijn wij geopend.

Het Vlaar keukenteam heeft het kerstmenu met uiterste zorg samengesteld. Geef specifieke dieetwensen tijdig aan ons door bij de reservering, en wij houden er rekening mee! Wilt u liever vegetarisch eten? Kies dan voor het fantastische vegetarische kerstmenu. Graag vernemen we dit ook vooraf bij de reservering.

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur