De dagen worden weer korter, de natuur toont haar prachtige herfstkleuren en de eerste Bockbieren worden geproefd. Culinaire liefhebbers kijken reikhalzend uit naar dit moment: het wildseizoen is aangebroken! Speciaal voor hen serveren we bij restaurant Vlaar vanaf vrijdag 20 oktober een geweldig 3- of 4-gangen wildmenu. Geniet van de warme, stijlvolle sfeer van restaurant Vlaar en proef de herfst centraal in het Gooi in de prachtige bosrijke omgeving van ‘s-Graveland.

Proef de herfst met heerlijk wild

Wild is één van onze favoriete seizoensspecialiteiten. Kies voor het complete wildmenu, of ga voor één van de wildgerechten in combinatie met onze à la carte menukaart. Combineer deze met een bijpassende wijn voor de optimale smaakbeleving en proef de herfst!

WILDMENU

rouleau van fazant
vossenbessen, dragonemulsie, gebrande hazelnoot

wildzwijn stoof tartelette
gepofte rode ui, shi-itake, schuim van truffel

 hertenrugfilet
bataatcrème, romanesco, rode wijn jus

stoofperen
vanille hangop, rode bessengel, witte chocolade ijs

3- of 4-gangen 55 / 65

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur