WINEHOUSE FESTIVAL

De hele maand december organiseert restaurant Vlaar het Winehouse Festival. Onze wijnoutlet Winehouse ‘s-Graveland is dagelijks geopend van 15.00 tot 20.00 uur met extra feestelijke wijnaanbiedingen. Met de feestmaand in aantocht is dit het perfecte moment om jouw feestwijnen en culinaire cadeaus in te slaan!

Pop-up wijnwinkel met horecawijnen

Winehouse ‘s-Graveland is een pop-up wijnwinkel met horecawijnen voor thuis tegen scherpe prijzen. Ook vindt je hier luxe kerstpakketten met mooie wijnen en culinaire cadeaus. De pop-up wijnwinkel is gevestigd in ons restaurant aan het Noordereinde 129 in ‘s-Graveland. Iedereen is van harte welkom, vanzelfsprekend binnen de actuele IRVM maatregelen.

Het Winehouse initiatief komt voort uit de verplichte horecasluiting en is een initiatief van Tamis Wijnen. Zolang ons restaurant gesloten is kan iedereen hier terecht voor een breed assortiment horecawijnen voor scherpe prijzen. Natuurlijk is er rekening gehouden met de komende feestdagen! Denk aan feestelijke bubbels, heerlijke borrelwijnen, Magnums voor bij het kerstdiner maar ook culinaire cadeaus voor Sinterklaas of onder de boom.

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers of relaties verrassen met een luxe eindejaarspakket? Wij stellen naar wens op maat gemaakte pakketten samen met geweldige wijnen, feestelijke bubbels, gastronomische bonbons en culinaire cadeaubonnen. Kom langs voor meer informatie!

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in en ontvang een gratis aperitief bij je volgende bezoek!

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

2020-11-30T12:00:24+00:00
Ga naar de bovenkant