GROEPEN & ZAKELIJK

Restaurant Vlaar in het Gooi is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een businesslunch, een vergaderruimte met catering of private dining; bij Vlaar zit je goed! Deze comfortabele vergaderlocatie ligt centraal in het land in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Bussum en Almere.

Met plezier stelt ons hospitality team een op maat gemaakt arrangement samen voor groepen vanaf 10 personen. Je kunt terecht in ons restaurant of in één van onze privé ruimtes, het koetshuis of de Tasting Room. Voor groepen vanaf 10 personen maken we graag een voorstel op maat.Je bent van harte welkom voor een kennismaking en locatiebezoek.

Vergaderen in het Gooi  
Voordelig én in stijl vergaderen, centraal in het Gooi! Onze exclusieve vergaderlocatie aan de rand van Hilversum biedt met twee privé ruimtes (koetshuis tot 30 personen en Tasting Room van 12-14 personen) alle moderne comfort voor vergaderingen, presentaties, recepties en besloten diner. Inclusief alle moderne faciliteiten zoals beamer, snel en stabiel internet, airco, presentatiescherm en flipover. Wij beschikken over ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur in de geweldige landelijke omgeving van ’s-Graveland op nog geen 10 autominuten van het Mediapark in Hilversum.

Restaurant Vlaar beschikt over twee privé ruimtes

De Lounge
Onze Lounge is geschikt voor private dining of zakelijke bijeenkomsten tot 30 personen. Je kunt hier vergaderen, lunchn, high tea’en of dineren. De Lounge beschikt over snel en stabiel internet, airco, beamer, presentatiescherm, een eigen bar en SONOS Play 3 speakers.

De Tasting Room
De Tasting Room is een exclusieve privé ruimte aan het water met een moderne kookunit voor groepen van 12-14 personen.  Je kunt hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten, private dining of live cooking met privé kok. De Tasting Room beschikt over snel en stabiel internet, airco, een sfeervolle gashaard en moderne presentatie apparatuur inclusief SONOS Play 3 speakers. Met twee openslaande deuren geeft de ruimte toegang tot het aangelegen privé steigerterras aan de lommerrijke ‘s-Gravelandse Vaart.

Groepen & zakelijk
NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Voor meer informatie, groepsreserveringen of een op maat gemaakt voorstel kun je ons bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom voor een locatiebezoek om ter plaatse alle wensen door te spreken.

035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur

Door |2024-05-23T11:34:46+00:0024 november 2020|Geen categorie|0 Reacties
Ga naar de bovenkant