Na bijna 8 maanden lockdown, mogen we u weer binnen ontvangen en zijn we dagelijks tot 22.00 uur geopend. U kunt de komende tijd weer volop genieten van de culinaire Vlaar beleving. Proef de zomer in een sfeervolle omgeving, centraal in het Gooi! De versoepelingen houden voor ons restaurant het volgende in:

  • Zowel binnen als buiten geopend tot 22.00 uur
  • Maximaal 4 personen aan een tafel en 50 personen per ruimte
  • Onze private dining ruimtes zijn weer open
  • Reservering, registratie, triage en placering is verplicht
  • De Vlaar Take away komt te vervallen

Om de kwaliteit van onze restaurantservice te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om te stoppen met de Take away service. Zo kan ons team zich weer volledig concentreren op het bieden van optimale gastvrijheid in ons restaurant en het creëren van verse, pure en culinaire gerechten. We bedanken iedereen die de afgelopen maanden Take away heeft besteld!

NIEUW: SUNDAY BREAKFAST CLUB

Op zondag zijn onze openingstijden verruimd!  Vanaf 10.00 uur serveren wij een geweldig ontbijt met de Sunday Breakfast Club. Geniet van de à la carte gerechten zoals Eggs Benedict of wentelteefjes, of kies voor het complete ontbijtarrangement.

Terras

PRIVATE DINING

Wist je trouwens dat je bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland met groepen kunt komen lunchen, vergaderen of dineren? Dit kan in ons sfeervolle restaurant, in je eigen privéruimte of bij mooi weer op het lommerrijke terras. Bekijk hier alle mogelijkheden of kom langs voor een locatiebezoek. Je bent van harte welkom!

WERKEN BIJ

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die net als wij een passie hebben voor eten en drinken.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over onze events, acties en overig culinair nieuws?
Schrijf je nu in!

Logo Restaurant Vlaar - lunch & diner in luxe brasseriestijl in het Gooi

Noordereinde 129
1243 JL ‘s-Graveland
035-6561661

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks voor lunch, vergaderen en diner van 12.00 – 23.00 uur