« Terug naar nieuws

Camper dining wereldnieuws

Kijk hier voor een terugblik van alle media-aandacht voor ons Camper dining concept, van RTL Nieuws (op 17.38 min.) en Hart van Nederland (op 15.30 min.) tot de voorpagina van de Telegraaf. We hebben zelfs het wereldnieuws gehaald in de New York Times!

Camper dining bij restaurant Vlaar uit ‘s-Graveland in de New York Times

Het initiatief camper dining is mede mogelijk gemaakt door AutoWeek Campers, waarvoor dank! We bedanken ook onze gasten voor hun steun en vertrouwen en ACB Almere, Booij Campers en Camptoo voor de geweldige campers. Smit’s Delicious, Michel Poort van Heartbeats, Mamuse en Carlijne van Popering van kookboek LET’s MISSBEHAVE voor de mooiste Moederdag cadeaus en natuurlijk ons topteam voor de heerlijke menu’s en uitzonderlijke gastvrijheid.

Op 1 juni (mits het virus onder controle blijft) mogen wij weer open! Boek alvast een tafel via www.restaurantvlaar.nl/reserveren. Nu al genieten van onze culinaire maaltijden? Bestel dan bij onze Take away afhaal- en bezorgservice van woensdag tot en met zondag. Bekijk hier het menu. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!

Foto van terras

Naar buiten!

Wat is er fijner dan buiten eten tot laat in de avond? Kom genieten van onze zomerkaart op ons mediterrane…

Foto van terras

It’s summertime!

De zomer is begonnen! Kom op één van onze terrassen genieten van heerlijke zomerse gerechten zoals oesters, geweldige zeetong, gazpacho,…

Foto van terras

Vergaderen aan het water

Op zoek naar een groene vergaderlocatie , centraal gelegen mét ruime parkeergelegenheid voor de deur en een gastronomische keuken? De…