« Terug naar nieuws

Camper dining wereldnieuws

Kijk hier voor een terugblik van alle media-aandacht voor ons Camper dining concept, van RTL Nieuws (op 17.38 min.) en Hart van Nederland (op 15.30 min.) tot de voorpagina van de Telegraaf. We hebben zelfs het wereldnieuws gehaald in de New York Times!

Camper dining bij restaurant Vlaar uit ‘s-Graveland in de New York Times

Het initiatief camper dining is mede mogelijk gemaakt door AutoWeek Campers, waarvoor dank! We bedanken ook onze gasten voor hun steun en vertrouwen en ACB Almere, Booij Campers en Camptoo voor de geweldige campers. Smit’s Delicious, Michel Poort van Heartbeats, Mamuse en Carlijne van Popering van kookboek LET’s MISSBEHAVE voor de mooiste Moederdag cadeaus en natuurlijk ons topteam voor de heerlijke menu’s en uitzonderlijke gastvrijheid.

Op 1 juni (mits het virus onder controle blijft) mogen wij weer open! Boek alvast een tafel via www.restaurantvlaar.nl/reserveren. Nu al genieten van onze culinaire maaltijden? Bestel dan bij onze Take away afhaal- en bezorgservice van woensdag tot en met zondag. Bekijk hier het menu. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!

Foto van terras

Hemelvaart; thuis culinair genieten

Met Hemelvaart geniet je thuis van de culinaire gerechten van restaurant Vlaar. Bestel deze gemakkelijk via info@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661…

Foto van terras

Camper dining wereldnieuws

Kijk hier voor een terugblik van alle media-aandacht voor ons Camper dining concept, van RTL Nieuws (op 17.38 min.) en…

Foto van terras

Pop-up store voor Moederdag bij Vlaar

Speciaal voor moederdag is ons restaurant komend weekend omgetoverd tot een exclusieve giftshop met de mooiste cadeaus van Smit’s Delicious…